Facultatea de Inginerie

Departamentul Inginerie Industriala si Management

Programe de studii Masterat Managementul Proiectelor Europene
Banner

 

Programul de master universitar Managementul Proiectelor Europene vizeaza perfectionarea cunostintelor acumulate in cadrul studiilor de licenta si obtinerea de competente complementare, care sa faciliteze viitorilor absolventi o buna adaptare la cerintele pietei muncii din Romania si Uniunea Europeana.

Absolventii acestui program de master sunt capabili sa deruleze activitati in toate categoriile de organizatii ce dezvolta proiecte (companii private, institutii bugetare, organizatii non-profit), dar si sa contribuie la programe de cercetare in domeniu, prin activitatea din perioada studiilor de master si/sau prin continuarea pregatirii prin inscrierea in programele de studii doctorale.


Programul de master universitar Managementul Proiectelor Europene se adreseaza tuturor absolventilor de invatamant superior ciclul I de studii (Programe de Licenta), indiferent de profilul absolvit, care doresc sa participe la elaborarea proiectelor de diverse tipuri si finantari, din tara si strainatate. Se pot inscrie la acest program de master:

  • absolventii de studii de Licenta ai Ciclului I Bologna (4 ani / 3 ani), pe locurile fara taxa si / sau pe locurile cu taxa;
  • absolventii de forma lunga de studii de Licenta - Legea 84 / 1995 (4 ani / 5 ani), pe locurile cu taxa.