Facultatea de Inginerie

Departamentul Inginerie Industriala si Management

Home

Stiri

In atentia absolventilor de licenta si master 

In vederea sustinerii lucrarilor de licenta / proiectelor de diploma / lucrarilor de disertatie de catre studenti va punem la dispozitie formularul "Declaratia pentru conformitate asupra originalitatii operei stiintifice".

Formularul trebuie depus odata cu lucrarea de licenta / proiectul de diploma / lucrarea de disertatie, fiin completat si semnat de catre student si vizat de catre conducatorul stiintific al lucrarii / proiectului.

Formularul poate fi descarcat aici.

Grupul de cercetare pentru Psihologie Economica Aplicata recruteaza studenti pentru participarea la un experiment in domeniul deciziei umane.

Durata experimentului este de aproximativ 15-20 de minute si puteti castiga intre 8 si 20 de lei. Participantii vor fi platiti.

Detalii privind acest experiment gasiti aici.

Alocarea numărului de teme proiecte de diplomă pentru specializarea Inginerie Economica in Domeniul Mecanic (IEDM) si teme dizertaţie pentru specializarile Managementul Afacerilor Industriale (MAI) si Managementul Proiectelor Europene (MPE) pe cadre didactice coordonatoare, pentru anul universitar 2013 – 2014 poate fi consultata aici. 

In perioada 6-19 iulie 2014 se va organiza la Alpen-Adria-Universität Klagenfurt, Austria prima editie a OMiLAB Summer School. Acest eveniment isi propune sa aduca impreuna studenti si experti din diferite domenii pentru a discuta si dezvolta concepte pentru "Next-Generation Enterprise Modelling".

Pentru detalii suplimentare vizitati biroul OOSP din sala IE306. Mai jos gasiti scrisoarea de invitatie:

Pagina 17 din 19