Facultatea de Inginerie

Departamentul Inginerie Industriala si Management

Home

Stiri

Sesiune de comunicari CIER

Studentii care doresc sa participe la sesiunea de comunicari stiintifice de management si marketing organizata de CIER in data de 15 mai la Constanța, pana luni 27 aprilie ora 14.00 sa comunice titlul lucrarii, iar pana in data de 4.05.2015 ora 12.00 sa predea lucrarea in extenso, (intocmita după modelul revistei AMIER). Predarea se va face catre doamna sef lucr.dr.ing Moraru Gina, in format electronic

 

Competitie Fulbright Student Award, pentru burse de masterat sau de cercetare doctorala in anul academic 2016-2017.

Programul Fulbright Student Award se adreseaza absolventilor de facultate, masteranzilor si doctoranzilor romani, interesati de studii de masterat sau cercetare, la universitati din Statele Unite ale Americii. Sunt eligibili si studentii aflati in an terminal, care se pregatesc sa sustina examenul de licenta in aceasta vara.

Mai multe detalii aici:

Fulbright Student Award 2016-2017_print

Prezentare-Burse-Fulbright-Student

Anunt ore Educatie fizica si sport - semestrul II 2015

In atentia studentilor din anii:

- I TCM

- I si II Electromecanica

- I si II Electronica aplicata

Incepand cu data de 16.03.2015 orele de sport vor fi efectuate de catre dl lector univ. dr. Ioan Hamasan. Orarul pentru sala de sport "Dr Ratiu" poate fi consultat aici.

 

Burse in Franta finantate de RENAULT Romania

Renault România, Agenția universitară a Francofoniei și Ambasada Franței în România propun în parteneriat burse de master 2 în Franța pentru studenți de nivel Master 1 sau 2 specializați în Autovehicule Rutiere / Tehnologia Construcțiilor de Mașini / Inginerie Mecanică și Mecatronică / Inginerie Electrică / Electronică / Automatică / Inginerie Aerospațială / Inginerie în Limbi străine / Știința și Ingineria Materialelor sau alt domeniu conex.

Apelul la candidaturi este deschis până pe 8 mai 2015 și avem rugămintea să-l difuzați în rândul studenților care ar putea fi interesați.

Tipul de formare propus : Master 2 profesional într-o instituție universitară din Franța, cu o durată de 6 luni de cursuri urmată de 4 luni de stagiu în întreprindere. La sfârșitul formării candidații pot fi recrutați de Renault România.

Criterii de eligibilitate :

Studenți de naționalitate română, de nivel Master 1/Master 2, înscriși într-o universitate  din România membră a Agenției universitare a Francofoniei.
Candidații trebuie să aibă formare universitară relevantă într-unul din următoarele domenii: Autovehicule Rutiere / Tehnologia Construcțiilor de Mașini / Inginerie Mecanică și Mecatronică / Inginerie Electrică / Electronică / Automatică / Inginerie Aerospațială / Inginerie în Limbi străine / Știința și Ingineria Materialelor.
Competențe lingvistice necesare : limba engleză – nivel avansat, limba franceză – nivel intermediar sau avansat.

Bursa acoperă :

  • o alocație lunară de 900 €
  • transportul dus-întors
  • acces la o cazare la cămine universitare cu preț negociat
  • indemnizație pentru bibilografie și material informatic de 960 €
  • taxa de școlarizare
  • asigurare socială


Pentru mai multe informații vă invităm să accesați:

http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/auf-ambafrance-lafarge-15/

Pagina 10 din 16