Facultatea de Inginerie

Departamentul Inginerie Industriala si Management

Home

Stiri

Evaluarea cadrelor didactice de catre studenti - semestrul II - 2015-2016

http://calitate.ulbsibiu.ro/evaluare/evaluare.php

BuzzCamp Career Series

Inspire Group a dat startul înscrierilor pentru ediția din această primăvară a evenimentului BuzzCamp, cu numărul de ordine 15. Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, la ediția BuzzCamp Career Series, TU ești în prim-plan.

BuzzCamp vizitează Sibiul pe data de 21 aprilie și împreună cu Tudor Mîrza - Analist Recrutare STC, Codruța Beu Răbăgelu – coordonator Incubator107 Sibiu și Elena Ognean – Agency Manager NN, îți pregătim o super conferință pe tema  „Personalitatea și cariera – prieteni sau inamici?”.  Te așteaptăn la BuzzCamp, la Hotel Golden Tulip, să afli care este relația dintre personalitate și profesie. Vorbim despre o prietenie bazată pe susținere reciprocă sau despre  o joacă de-a șoarecele și pisica ?

Îți dorești să dezvolți o carieră, dar nu știi sigur spre ce domeniu să te îndrepți?

Personalitatea reprezintă o variabilă importantă și de luat în calcul atunci când vine vorba de alegerea drumului profesional. De asemenea, caracteristicile personalității pot reprezenta un ghid esențial în alegerea domeniului, dar și a  mediului de lucru și a naturii principalelor activități pe care le desfășori. Despre toate acestea o să vorbim începand cu ora 10:00 în cadrul conferinței.

 

În a doua parte a zilei plănuim să ne axam strict pe carieră, așa că specialiștii de la STC și NN vin să te cunoască, să îți descopere potențialul și să te angajeze.

 

Înscrie-te acum aici și hai să vezi ce alte surprize ți-am mai pregătit!

Internship in Norvegia

Studenti si cadre didactice din cadrul colectivului Inginerie Industriala si Management au participat in luna Aprilie 2016 la un stagiu de internship in Norvegia prin proiectul „Calea Verde spre Dezvoltare Durabila”, din cadrul Programului RO07 – Adaptare la Schimbari Climatice , finantat prin fonduri asigurate de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European, EEA GRANTS 2009 – 2014

Mai multe detalii despre proiect puteti afla accesand site-ul proiectului: http://caleaverde.ro/

Rezultatele concursului de selectie a studentilor sunt disponibile la urmatorul link: http://caleaverde.ro/wp-content/uploads/2016/03/Rezultate_concurs_calea_verde_machete.pdf

Activitatile din cadrul internshipului au inclus printre altele:

- KS and Norwegian Local Government Sector

- HiSF university lectures

- curricula discussions on climate change lectures with professors and experts in the field of climate change adaptation issues

- students multiple presentations on individual projects and discussions with experts

- hands on practice (field trip and applications)

Cercetare privind atitudinea fata de mediul inconjurator

Universitatea deruleaza un proiect de cercetare care îşi propune sa studieze atitudinea faţă de mediul înconjurător şi faţă de adoptarea unor noi modele de comportament şi de consum responsabil în rândul consumatorilor. Va rugam sa completati chestionarul de mai jos şi sa-l distribuiti către cât mai multe persoane (completarea lui dureaza 5 minute)!

Având în vedere faptul că modul de producţie şi cel de consum din prezent contribuie la creşterea cantităţii de deşeuri, a consumului de materii prime neregenerabile (ex: gaze naturale, ţiţei, cărbuni, unele specii de plante şi de animale, etc.), vă rugăm să ne spuneţi opinia dumneavoastră prin completarea chestionarului on-line.

Chestionarul poate fi completat accesând linkul: http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=988f902a-9ed6-4e64-bd39-2d09887d3b18

Va mulţumim pentru ca sunteţi alături de noi si aşteptam cu interes răspunsurile dvs.!

Premiul Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie

Primaria Municipiului Cluj Napoca si Prof. Rada Mihalcea organizeaza concursul pentru cei mai buni tineri cercetatori romani in stiinta si inginerie.

Mai multe detalii gasiti aici.

 

Pagina 8 din 17