Facultatea de Inginerie

Departamentul Inginerie Industriala si Management

Home

Stiri

 

 

Angajare ingineri & stagiu de practica WIPRO

Wipro Infrastructure Engineering SA din Rm. Valcea, (fabrica de cilindri hidraulici), doreste sa angajeze tineri ingineri absolventi in domeniul ingineriei mecanice.

Wipro Infrastructure Engineering SA, Rm. Valcea este parte a corporatiei multinationale Wipro, care este o companie globala implicată în diverse domenii de activitate, inclusiv productia de cilindri hidraulici.  

In domeniul hidraulic, cu peste 2.000 de angajati, persoane calificate in 14 fabrici de ultimă generație din India, Europa de Nord, Europa de Est, SUA, Brazilia și China – Wipro Infrastructure Engineering este cel mai mare producător independent de cilindri hidraulici din lume și livrează aproximativ 2 milioane de cilindri Producătorilor Originali de Echipamente (OEM) din diferite zone ale globului.

Peste 6 decenii de experienţă, împreună cu o vasta experienta în inginerie, prezență geografică pe toate continentele, producție corespunzătoare şi calitate consecventă au făcut ca Wipro Infrastructure Engineering să fie unul dintre furnizorii preferați pentru soluţii hidraulice la nivel mondial.

 

Dorim sa oferim tinerilor ingineri posibilitatea sa lucreze intr-un mediu profesionist, in domeniul pentru care s-au pregatit timp de 4 ani.

 

De asemenea, oferim posibilitatea studentilor de a efectua stagiul de practica in fabrica noastra – in special celor care sunt din judetul Valcea si doresc sa vina acasa vara.   

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa o contactati pe dna Gabriela Serban.

 

Gabriela Serban

HR Manager

SC Wipro Infrastructure Engineering SA

No. 24 Topolog Street, Rm. Valcea, Romania

Tel: +40 250 740 360

Mob: +40 740 190 999

Fax: +40 250 746 870

Skype: gabriela.serban7

Web: www.wiproinfra.com 

 

 

Vizita la SNR Rulmenti

In data de 5 aprilie, ora 11:00, se organizeaza in sala IM407 o intalnire cu reprezentantii companiei SNR Rulmenti pentru prezentarea uzinei și a proiectelor de stagiatură care să faciliteze corespondenţa între domeniile studiate în facultate și mediul industrial.

Firma e interesata de dezvoltarea proiectelor de practică și de integrarea in mediul industrial a studenţilor ULBS.

Pentru detalii va rugam sa o contactati pe dna Inta Marinela.

Predarea lucrărilor de licenţă, specializare IEDM, sesiunea martie 2017, se va face în:

7 martie, orele 19-20, sala IM 221 - ptr. absolvenții IEDM zi și ID

În vederea predării lucrărilor de licenţă, vă rugăm să nu uitaţi de:

- Înscrierea la examenul de diplomă pentru care absolvenţii de cursuri zi trebuie să se prezinte la secretariatul general (sala IE 208, d-na Elena Neaţă) iar absolvenţii de cursuri ID la secretariatul din sala IM 205;

- Pagina de gardă a lucrării, cu toate cele 3 semnături obligatorii (a directorului de departament, a îndrumătorului şi a dvs.) - toţi absolvenţii o primesc de la secretariatul din sala IM 205;

- Rezumatul lucrării în limba română şi în limba engleză. Acestea trebuie să apară la începutul lucrării;

- Opis-ul lucrării din care să reiasă conţinutul fizic al acesteia (nr. de pagini, nr. de figuri, nr. de tabele, nr. de anexe; nr. de desene - din care nr. în format A3, nr. în format A4 etc.). Sub opis trebuie să treceţi data întocmirii şi semnătura dvs. In josul paginii opisului trebuie, de asemenea, să apară acordul din partea îndrumătorului pentru susţinerea lucrării în faţa comisiei de licenţă (textul "Sunt de acord cu susţinerea publică a lucrării în faţa comisiei de licenţă", sub care să apară semnătura îndrumătorului). Opisul trebuie să apară la sfârşitul lucrării, înaintea declaraţiei de originalitate a lucrării;

- Declaraţia de originalitate a lucrării. Aceasta este disponibilă aici şi trebuie completată, semnată şi integrată la sfârşitul lucrării legate, după opis;

- Referatul îndrumătorului. Acesta trebuie completat şi semnat de către îndrumător;

- CD-ul cu un folder denumit cu numele şi prenumele dvs. şi care să conţină: 1) Lucrarea în format WORD, denumită cu numele şi prenumele dvs.; 2) Prezentarea FINALĂ a lucrării în format POWER-POINT, denumită cu numele şi prenumele dvs. şi 3) Desenele în formatul ales de dvs. Atenţie: CD-ul trebuie inscripţionat cu ajutorul unui marker cu numele şi prenumele dvs. şi se predă separat de lucrare!

Secretari comisie licenţă,

Lect. dr. ec. Remus Butănescu-Volanin

ş.l. dr. ing. Mihaela Rotaru

ANUNȚ

Începând cu semestrul al II - lea al anului universitar 2016-2017, activitățile didactice de la disciplina Educație fizică se vor desfășura pe opțiuni, la alegerea studentului. Fiecare student își va exprima opțiunea on-line la adresa: http://stiinte.noxis.solutions/sport/

 

Toate informațiile necesare se află pe platforma on-line. Pentru detalii suplimentare poate fi contactat lector univ. dr. Iulian Stoian – 0721654732.

Pagina 4 din 17