Facultatea de Inginerie

Departamentul Inginerie Industriala si Management

Home

Stiri

 

OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU STUDENȚI
Licență anuală GRATUITĂ pentru CATIA V5

 

 Dassault Systèmes pune și în acest an la dispoziția studenților licențe gratuite CATIA V5.

Studenții pot utiliza licența fără niciun cost, timp de un an.

Pentru a beneficia de licența gratuită, studentul trebuie să se înregistreze pe site-u Dassault Systèmes, utilizând codul promotional ”CATIA4FREE18”.

De asemenea, studenții pot descărca GRATUIT ICEM SURF Student Edition, folosind codul promoțional ”ICEMSURF-FREE18”.

Oferta este valabilă până la 31.10.2018.

Vă rugăm să informați studenții despre această ofertă, iar dacă aveți întrebări ne puteți contacta oricând!

 

Cu stimă,

Echipa CENIT

Calea Chișinăului 104-106bis 700180 Iași / România / Tel.: +40332430574 / Web: www.cenit.ro

 

 

 

150 de proiecte de reabilitare pentru Livezeni 

 

Asociatia pentru Inovare Sociala (AIS) lanseaza campania  “150 de proiecte de reabilitare pentru Livezeni”. Aceasta campanie face parte din programul “Construim viitorul”, derulat in cadrul proiectului “Masuri integrate pentru combaterea saraciei si a marginalizarii in Livezeni”.

Asociatia face apel catre studentii Facultatii de Inginerie din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu.

 

Dorim sa mentionam ca suntem dispusi sa oferim un pachet de beneficii studentilor care sunt interesati sa se implice in regim de voluntariat in prima etapa a programului “Construim viitorul”, program dedicat reabilitarii locuintelor din Livezeni.

 

Activitatea de voluntariat, la care facem referire, presupune dispozitia studentului de a:

  • - Receptiona si analiza situatia si lipsurile gospodariei respective – va exista o platforma unde vor fi urcate rapoartele de analiza ale gospodariilor/ caselor propuse pentru reabilitare; de aici studentul isi alege un caz pentru care doreste sa asigure proiectarea;
  • - Intocmirea unui plan de fezabilitate bazat pe un studiu de piata al materialelor, uneltelor, utilajelor si fortei de munca necesare;

-  Plan al locuintei in stadiul actual;

Plan al locuintei in baza propunerii de reabilitare , extindere;

- Coordonarea activitatiii de reabilitare / Dispozitia de a fi consultat in timpul activitatii de reabilitare;


In speranta ca veti primi cu zambet si buna credinta invitatia de a face parte dintr-un proiect social, va stam la dispozitie cu orice fel de informatii suplimentare.

Mentionam ca suntem flexibili in reformularea structurii referitoare la activitatea de voluntariat a studentilor pe care ii reprezentati.

 

Cu consideratie,

 

ECHIPA AIS

 

Adresă de corespondență:

http://www.ingenius-hub.eu/, Str. David Praporgescu nr. 9,sector 1, București

Email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Websitehttp://www.inovare-sociala.ro/

Telefon: 0762 248 195

 

 

Oportunitate de practica in Spania

Stimati studenti,

Va aducem la cunostinta disponibilitatea firmei TeiaMedia de a primi in practica in Spania, studenti de la sectiile Inginerie si Management.

TeiaMedia este o firma infiintata in anul 2010 la Madrid in Spania si isi desfasoara activitatea in diverse domenii de activitate: contructii, comert, mas media, publicitate si marketing. Studentii in practica vor trece prin toate departamentele firmei si vor desfasura practica in toate activitatile necesare bunei functionari a unei firme. Precizam ca firma are disponibilitate pentru maxim 3 locuri.

Pentru orice informatie aditionala, va rugam sa va adresati domnului conf.dr.ing. Eugen Avrigean, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Pagina 1 din 18